שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/12/2014 | 14:44 | מאת: מאי

היי אודי, כבר הרבה זמן לא היה לי צורך לרשום פה כי תקופה ארוכה שהטיפול יציב בלי טלטלות.. אני כבר זמן מה מרגישה את האיכפתיות שלה ויותר אוהבת אותה... אבל רציתי לשאול בכל זאת אם הטיפול רגוע יותר כבר הרבה זמן, האם זה אומר שבעצם לא נוגעים בפצע? ובעצם הטיפול קצת פחות טוב? שכאילו הוא פשוט כמו פלסטר.. תודה אודי

הי מאי, איני יודע להגיד. לא כל טיפול וכל הזמן חייב להיות מכאיב ופוצע. בכל מקרה - שווה לשאול... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית