רעש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2014 | 19:42 | מאת: אביב 11

המון רעש בפנים המון פחד נמאס לי מהדפוסים האלה נמאס לי שמכל דבר אני עושה דרמה והם כל כך פוחדים דברים שאנשים מקבלים באופן טבעי שינויי תוכנית או מקום צריך אצלי כל כך הכנה וגם אז זה מלחיץ ומפחיד ומטלטל זה לא יגמר לעולם הנזקים כל כך רבים ועמוקים . עצוב כל כך

הי אביב, זה פחד או חרדה? את יודעת את ההבדל ביניהם? אודי

28/11/2014 | 00:10 | מאת: בת שבע

זו שאלה מעניינת שלא חשבתי עליה אולי פחד הוא מדבר אמיתי, וחרדה היא רגשית ולא תמיד פונקציה של האינדיקטור? סתם ניחוש בעלמא, אשמח לשמוע מה יש לך לומר

28/11/2014 | 00:58 | מאת: אביב 11

30/11/2014 | 12:39 | מאת: אביב 11

לחידוד ..ההם פוחדים זה הקטנים בפנים ..והיה מה שטרגר לשם אם זה ברמת חרדה או פחד לא יודעת ..מה שבטוח לא נותנת לזה לעצור אותי זה רק מקשה ועצוב להתקל כל פעם בפגם נוסף מתוצרת אבי ואימי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית