היי אודי היקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2014 | 00:52 | מאת: hen

סיפרתי פה על הטלטלות שקורות בטיפול וביני לבינה... עזבתי ושוב חזרתי כי חשוב לי להישאר בטיפול כי אני כן מחבבת אותה והכי חשוב מוצאת אצלה אוזן קשבת ,כבוד,קבלה ותובנות חשובות שמצאו מקום בנפשי..אבל היא גם אכזבה אותי.מאוד. זה לא בגללי אלא משיקולים מקצועיים שלה היא גם הסבירה לי שגם היא היה לה קשה וגם לה זה כואב..ובכל זאת יש תחושה שהיא היתה קשה מידי איתי ,ככה זה הרגיש שהיא לא ניסתה בכלל להתגמש מתוך מחשבה עליי.משהו שיתן תחושה שאכפת לה כתבתי לה מייל אתמול ועכשיו גם...מאוד מעריכה את עבודה באמת מקרב לב.. אולי לא שאלתי כלום סתם צורך לשתף אותך ולהגיד ששמחה שאתה כאן

27/11/2014 | 22:20 | מאת: hen

התבטלה לי הפגישה של שבוע הבא הפעם דווקא בגללה היא הודיעה לי שלא תוכל להיפגש בשעה הקבועה ביקשה שאגיע בשעה אחרת.השארתי לה הודעה שאני לא יכולה ..ואם זה לא מספיק שהתבטלה פגישה היא גם לא טרחה לחזור אליי השארתי לה הודעה לפני יומיים.. ואני לא יכולה להרגע ,אני לא מפסיקה לבכות ,לא רוצה לדבר עם אף אחד,זה גומר אותי חשבתי שאכפת לה ממני בכלל לא העליתי על דעתי שהיא לא סופרת אותי אודי זה לא לכוחות שלי..לא רוצה לחכות עוד שבועיים לפגישה אני כועסת עליה שלא חזרה אליי אני בהלם שאפילו להתקשר היא לא טורחת זה לא פייר אודי אין לי מה להיפגש איתה יותר לא רוצה לפגוש אותה יותר לא רוצה כלום!! אמרתי לה שאני עוזבת לא רוצה לבוא יותר עכשיו הודעתי לה שלא רוצה לבוא היא אמרה בסדר כרצונך אל תבואי כואב לי אני ממש מתרסקת מול הויתור שלה עליי לא רואה את עצמי מתאוששת מזה או מעכלת את זה שלא יהיו יותר פגישות זה כל כך לא פייר אתה נפתח ככה אל בנאדם מדבר איתו שיחות עמוקות וכואבות ופתאום הוא קם ומוותר עליך ומשאיר אותך לבד אין לי כוח להתחיל להיפתח עכשיו למטפלת חדשה ולהתחיל טיפול חדש אין לי כוחות לזה.. שונאת אותה ..שונאת מטפלים...שונאת!!

הי חן, עם כל הקושי והעלבון - אולי נכון יותר לכתוב לה שאת ממתינה שתחזור אלייך? תשנאי אותה בפגישה, שתוכלו לתאם במועד אחר שיהיה נוח לשתיכן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית