חוסר הבנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2014 | 22:47 | מאת: עמליה

בדיוק על כך דברתי, על חוסר הרצון שלכם אנשי המקצוע חהיות במקום הקשה הזה של הכאב שלנו. אתה יודע כמה פרשה כמו זו של בני שמואל יכולה להוריד לתהומות? אתה יודע מהי ההרגשה לשמוע קולות וצעקה שלא פוסקת ולרצות רק להעלם? אתה יודע איך זה לאבד את הזכרון ביומיום, עם הילדים, בעבודה? להפסיק לאהוב את הילדים שלך ולרצות ךעזוב אותם, או לנסוע בגשם לעצום עיניים ולקוות שמשאית תתנגש בי חזיתית? אתה רוצה לדבר על דברים נקיים כמו פחד, יאוש, מערכות יחסים. לא הכל טמון שם. יש עוד ספקטרום גדול של רגשות שמעדיפים להתעלם מהם.

26/11/2014 | 23:00 | מאת: מיכ

לא יודעת מה כתבת.. אבל אני לא חושבת שזו התעלמות פשוט כתיבה כזו מעלה אצל אחרים מחשבות לא טובות כמו שכתבה נעמה שלפעמים מה שאחרים כותבים זה מעורר..ולי אישית קשה לקרוא הודעות שמזמינות אותי לרגשות לא טובים..

שלום עמליה, אם זה מה שאת חווה - שיש לנו אנשי המקצוע חוסר רצון לפגוש את המקום הקשה הזה של הכאב שלכן - כנראה שיש לך על מה להתבסס. אבל לא זו הסיבה שהודעתך לא הועלתה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית