.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2014 | 22:09 | מאת: שמלי

התעלמות. התעלמת למטה. ראית ובחרת לא לענות. מוכר!!!!!! תתעלם! לא חדש

כתבתי לך כבר שאיני שותף למשחק שלך. אם תרצי תקשורת אתי, תצטרכי *את* להיות תקשורתית יותר, להתגמש ולעמוד בכללים של שיח בין בני אדם.

26/11/2014 | 22:44 | מאת: שמלי

שאתה צריך לעמוד בכללים של שיח בין בני אדם בנוגע אליי.. אולי אפילו עם כולם לפעמים.. אתה פוגע.. מה יש לך איתי? זה בגלל שאני לא כותבת לך שאתה קדוש? ויקר? נראה לי שזה היה ככה מלכתחילה.. שלא אמרתי לך. אתה מתנהג יפה למי שאומר עליך דברים טובים, ולא אמרתי.. לכן אתה מתייחס אליי ככה. אולי אתה מרגיש שלא "נשבתי בקסמייך" וזה מכעיס אותך.. ואז אתה מוותר.. מרים ידיים.אתה צריך שיאהבו אותך כדי להגיב בנחמדות למישהו?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית