אודי, שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2014 | 22:42 | מאת: -חנה

אתה יודע שיש הודעות שאתה לא מעלה, אבל אל זו תגובה אז מתקבלת במייל הודעה עוד לפני שאתה מעלה... אז אם יש משו לא מתאים לא בטוח שאתה יכול לצנזר... וגם קצת נעלבתי שבמבי וחלום נפגשו בפורום אחר. הרגשתי בצד שמדברים על משו שאין לי מושג וזה הזכיר לי גם כאן. שיש משו בינך לבין מעליה שאני לא יודעת. ולגבי חלום ובמבי שהן דיברו על פורום 'קשה', אז גם אני רוצה להיות בפורום כזה

26/11/2014 | 22:56 | מאת: מיכ

ראשית את יכולה להיות שם..שנית לא ממש כדאי לך, זהו פורם נפגעות תקיפה מינית....וזה רע

26/11/2014 | 23:34 | מאת: -חנה

זה אכן לא שייך אלי. ב"ה

הי חנה, לא ראיתי שאלה כאן :-) אודי

27/11/2014 | 23:47 | מאת: -חנה

אתה שמח היום?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית