אולי בכל זאת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2014 | 22:19 | מאת: עמליה

בזמן שאתה כאן, תחליט להעלות את ההודעה שלי? בבקשה

הי, כפי ששיערת - זה ממש לא מתאים. אני גם לא אערוך את הדברים כך שיתאימו. תצטרכי לכתוב כך שזה יאפשר פרסום שעומד בכללים שלנו. אודי

26/11/2014 | 22:29 | מאת: עמליה

מוות? יאוש? לא מצליחה להבין למה, ומכל הדברים שכתבתי דוקא על האוירה הכבדה של היום והיאוש והכעס שמנסים לגעת...

את מיתממת או באמת לא מבינה? הרי בעצמך כתבת. את יכולה לכתוב על ייאוש ועל מוות אבל לא אפרסם הצעה להתאבדות המונית. גם לא הצעות לרצח, אונס או חיתוכים משותפים. סוף דיון מבחינתי. אודי

26/11/2014 | 22:38 | מאת: עמליה

אני לא זוכרת מה כתבתי בדיוק והיומדברים חשובים שרציתי שישמעו ויקבלו תגובה, גם את שלך. לפעמים צריך משהו אחר מהמשפטים הרגילים כי בסופו של דבר עוד מאותו הדבר גם מייאש ולא מניע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית