קצת יותר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2014 | 21:10 | מאת: -חנה

רציתי להתקשר אליה ולהגיד לה שרע לי.. אבל לא רציתי להתקשר ומה גם שלא רוצה לספר לה בדיוק. אז נזכרתי ששכחתי לשלם לה היום למרות שהבאתי איתי צ'ק... אז התקשרתי כדי להגיד לה ששכחתי. וישר בהתחלה אמרתי לה שיש לי שני דברים וככה הצלחתי גם לומר שהיה לי ממש קשה קודם. לא רציתי לסיים איתה את השיחה ורק רציתי עוד אבל היא עזרה לי.

הי חנה, קודם כל - אני שמח שעכשיו יותר טוב. שנית - שימי לב מה קורה ואיך זה קורה: יש איזושהי תקלה. הכל מתפרק לך, את מתייאשת לגמרי, הכל שחור ומייאש, את מוצפת (וכותבת מלא הודעות בזו אחר זו, כך שההצפה שלך מקבלת ביטוי מוחשי) - ובסוף הדברים מקבלים פרופורציה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית