מבחן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2014 | 17:49 | מאת: גולם

החלטתי להעמיד אותה למבחן...אני מקווה שהיא תעבור אותו.מבחן קל דווקא, אמנם אני מצפה לכך שהיא תכשל אבל אולי היא תפתיע... לא אין סיכוי ,חבל. אם היא תכשל בבחינה הזו "הוועדה" תצטרך לגרוע אותה מהתוכנית. תאחלו לה בהצלחה.

26/11/2014 | 15:54 | מאת: אביב 11

עצוב לי בשבילך ... היא שם לא צריך מבחנים כל אחד יכול להכשל במבחן זה או אחר כולנו בני אדם גם היא

הי גולם, היא לא כל הזמן במבחן ארוך ומתמשך? אודי

26/11/2014 | 22:24 | מאת: גולם

מעבר או כשלון, אין מועדי ב ולא אכפת לי שהיא תכשל! אגב לשאלתך היא נכשלה בכל הבחינות עד היום . ומבחינתי זה יהיה כשלון לתהליך כי אני לא אחזור עליו עם אדם אחר. היא מקסימה וטובה אלי אבל לא עומדת בציפיות שלי היא אמורה להבין , לדעת, לזכור מבלי שאומר דבר . לא לנסות להביך אותי בשאלות כדי לדובב אותי. אני לא ילדה בת 10.

הי גולם, את ממש לא ילדה בת 10, אלא תינוקת בת פחות מ-10 חודשים. תינוקות אנחנו אמורים להבין ללא מלים. הכמיהה שלך היא מהמקומות האלה, המוקדמים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית