שלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2014 | 01:37 | מאת: ליליפוט

הי אודי. זוכר?? לונג טיים...,אבל אני כל הזמן פה!קוראת והרבה פעמים ככ מזדהה. אבל מתקשה לכתוב כבר תקופה. ולאחרונה בכלל עוברת סרט רע,עם כאבים פיזיים קשים שלא מרפים,בשל בעיה שנמצאה, וזה ככ מקשה מגביל מתסכל כואב וכבר מפחיד ומלחיץ מאד!!!וחוששת גם שזה לא יעבור וככה אשאר ככ כואבת ומוגבלת. תהיתי אם בכלל מישהו פה עוד זוכר אותי..., נראה כאילו זה לא ממש חשוב לאפאחד...,ופתאום זה היה לי עצוב. כאילו שאני לא "מהמקובלים" מהגרעין היציב ,רק איזו נספחת שכזו...,שהיתה הלכה והשיירה ממשיכה. אולי ביום אחר...,הייתי מרגישה אחרת. כרגע זה מה שעולה חזק כבר כמה ז\מן,ונדרשתי גם לאיזשהו אומץ כדי לרשום זאת. זהו..., אז סתם ככה רציתי בכל זאת להגיד שלום.להגיד גם שאני פה וגם אם קולי לא נשמע כמו פעם. ותודה על הפורום...

26/11/2014 | 11:26 | מאת: גולם

את מוזמנת לשבת לידי שתרגישי נוח.

26/11/2014 | 17:49 | מאת: רחל רחל

היי ליליפוט, שהייתה פעם ברוכית...:) בוודאי שזוכרת, למרות שגם אני לא תמיד פה... טוב לראותך, ובתקווה להקלה בכאבים...:( רחל.

הי לילפוט, את פה, זכורה, ומקומך קיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית