בא לי לצרוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2014 | 19:36 | מאת: נטע.

אודי, אני נשבעת לך שיש משהו בטיפול דינמי שהוא מחרפן. אני בן אדם מאוד מאופק שמנהל מערכות יחסים בצורה מאוד יציבה ובוגרת. גם בעבודה אני אחראית ושקולה. והטיפול מוציא ממני צדדים מאוד מכוערים. אני שונאת את עצמי ככה ועוד יותר שונאת אותו! שונאת שונאת שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נטע.

26/11/2014 | 21:55 | מאת: שמלי

מוזר.. אני לא מנהלת מערכות יחסים בצורה יציבה בכלל (אין לי כאלה), אבל דווקא בטיפול מערכת היחסים שלי איתה היא די יציבה יחסית... מעניין אם יש הסבר הגיוני או שזה סתם מקרה, השוני בינינו..

הי נטע, נכון :-) אחרת לא היה צריך אותו. היינו עובדים רק עם המודע. (מה כל כך הכעיס אותך?) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית