עשיתם לי חשק לבוא עם פדג'אמה((-:

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2014 | 02:08 | מאת: חלום

אני דווקא בא עם קפה. לבוא עם פדג'אמה זה הכי כיף שבעולם ועוד לבקש סיפור ושמיכה...חושבת שארצה גם חיבוק או לפחות נגיעה רכה. ((-:נעים וחם דבר אחד קשה לי להבין,למה אני לא זוכרת שרציתי את כל זה בתור ילדה? אני זוכרת שהייתה לי חסרה אהבה מגיל 13 בערך אבל לפני זה-לא.הערכה חיפשתי וגם זה לשווה.קשה היה להורים שלי להשלים עם מציאות שיש להם ילדה רגילה לגמרי,לא גאונית ולא יפה במיוחד,שמנמנה ולא ספורטיבית,לא נקיה,לא יודעת לשיר,לא מאורגנת,לא צייטנית,לא מצטיינת,לא זריזה ולא בעלת כישרון כלשהו יוצא דופן,אפס ואישיות אפורה שנולדה לבצע פקודות של אחרים,לא מסוגלת לקבל החלטות,כותבת עם שגיות...אני מבטיחה שאני יכולה להמשיך את הרשמה...רק אלוקים יודע איך שרדתי את זה... אני רוצה לבקש סיפור לפני שינה שתקליט לי לנגן.נכון,רעיון?נראה מה היא תגיד.רוצה המון המון אהבה.שמתי לב שהמפלצות מפחדות ממנה כי אם אני אוהבת את עצמי אז אין להם מקום!!!והם בכלל לא מפלצות אלא סתם חלקים מסכנים עייפים ומתוסכלים מעצמם... בקיצור,יש(!!!)למסיבת פידג'מות משותפת!!! אוהבת אתכם,חלום

26/11/2014 | 09:19 | מאת: -חנה

אני עכשיו במיטה אחרי שקפאתי מקור בחוץ. תכף צריכה לצאת אליה.. הכי כיף פיג'מה, אבל אני לא רואה את עצמי עושה את זה. תבקשי ממנה סיפור, את חושבת שהיא תסכים? מעניין... שתדעי שאני מעריכה אותך על כל הקושי שעברת... תודה גם לך(: ואני בעטח שבעד מסיבת פיג'מות (:

26/11/2014 | 10:42 | מאת: חלום

קשה לי להבין למה אבל יש לי המון כוחות ואני מצליחה להיות איתה גם כשהיא לא איתי בפועל עד שפתאום סתם ככה היא כאילו נעלמת לי ואני מתחילה לעבד מצברוח וקשה לי לווסת רגשות ותחושות.אז אני חייבת לבדוק שהיא קיימת,לשמוע אותה דקה שתיים וחוזרת לעצמי מלאת אנרגיה להפוך את העולם((-: קר,בררר.ויש לי תור עם ילדה במרפאת שיניים עוד מעט. אתמול בעלי סיפר לי סיפורים על שבטים מוזרים בתנזניה.לא זוכרת מה היה הסוף כי נרדמתי.אלוקים שמעה שהיה לי חסר משהו לחמם את החורף... ואני מעריכה אותך על הנחישות,רגישות ואמיתיות שלך. המון כוח לך,יקרה חלום,בחום

26/11/2014 | 11:17 | מאת: .במבי פצוע..

חלום הי, זוכרת ? אז כשאודי לא היה ? אני זוכרת גם לך.. זוכרת שכשהיה ממש קשה, פתאום התראינו + מישהי נוספת :) בפורום הקשה ההוא.. זוכרת ? וכבר מזמן רציתי לשאול אותך.. למה בחרת בניק חלום ? חשבתי על הניק שלך.. וחנה וחלום, אם יש בכן רצון להגיע בפיג'מה למטפלת שלכן, מה מונע מכן לעשות זאת ? איתכן במסיבת פיג'מות.. ואודי עובר מאחת לאחת, מגיש כוס שוקו חם, העיניים של אודי זוג פנסים מאירים ומחייכים, מכסה אותנו בשמיכה רכה, מעמעם את האור,ובשקט בשקט בקולו העמוק והחם מספר סיפור.. ..וכשמסיים את הסיפור, שר לנו נעימה..חרש חרש.. וכך אנחנו נרדמות לאט לאט עם חיוך על השפתיים... שלכן-במבי.

26/11/2014 | 14:10 | מאת: חלום

היי,בנות תצחקו עלי אבל אני לא נרדמת בלי "לראות" את המטפלת שלי יושבת לידי.ככה יותר קל לי לאבד שליטה ולהרדם.שוקו חם אני מכינה לי לבד בבוקר בתוספת כפית קפה אחרי 7 שוקוים שילדודים שלי."אם לא אני לי מי לי?"((-: במבי,אהבתי את הפנטזיה שלך-חם כזה ומשפחתי. בקשר לבוא בפדג'מה לטיפול,יש לי חשש שאם מישהו יראה אותי כך בדרך-יזמינו לי אמבולנס (-: ישר לכפר שאול.בלי איפור אני לא בא לאף מקום. טוב,היה נחמד להכנס.הקטנה שלי צורחת שהיא רוצה מטרנה. ובמבי,אם בא לך,אנחנו יכולות להפגש שם שוב באותו פורום.אולי עם הזמן יהיה לך פחות מפחיד... למה בחרתי ניק "חלום" אני אשתף בלי נדר . נהיה בקשר שלכן,חלום

26/11/2014 | 23:56 | מאת: -חנה

גם לפנ ישאבוא אצטרך לומר לה שאני רוצה, אחרת יהיה לי מאוד קשה לעשות זאת. אני גם יודעת שברור שהיא תסכים. וכדי לעשות זאת אצטרך לקחת מונית.. בהלוך זו לא בעיה אבל חזור אני צריכה לעלות לרחוב מעל כדי לקחת גם יש רק פגישה אחת שזה רלוונטי השניה בבוקר. אל דאגה אספר כשזה יקרה. חושבת שרציתי את זה כי קראתי ממך. אני כבר לא בטוחה. כי כן היה לי את הפנטזיה לבוא אליה כך, אך אל זוכרת אם את כתבת על זה קודם גם. את אויל זוכרת? מעניין אותי

26/11/2014 | 15:52 | מאת: אביב 11

אני מחייכת ...היא רצתה להקריא לי סיפור השבוע סרבתי אני דווקא יודעת למה אמא שלי שנאה להקריא לי סיפור ובכל פעם כעסה כי נעלמתי "מצחיק" מאוד להעלמות שלי קוראים דיסוציאציה חבל שהיא לא הבינה אולי הייתה חוסכת לי קצת כאב.... יש כריות במסיבה ...

26/11/2014 | 18:49 | מאת: חלום

שולחת לך חיבוק(אם זה מתאים לך?) אני יודעת כמה זה כואב... שלאימא לא היה כוח לראות את האמת... שלא היה לה בכלל כוח להיות שם בשבילך... את יכולה לבחור כרית לבכות עליה ופוך מחמם. אנחנו כאן.שוקו על השייש ופדג'מה חמה על המדף. סיפור רק אחרי מקלחת,ארוחת ערב וצחצוח שיניים. אנחנו אולי לא אימא אבל אנחנו מרגישות את הכאב שלך. נעשה מסיבת פדג'מות של אחיות.אני כרגיל מרגישה האחות הגדולה, המחליפה של אימא,אחראית ובוגרת שיודעת להיות כמעט אימא... האמת כזו נשארתי(-: בא לך אחות גדולה?..בכל מקרה סידרתי את הבית ושוקו על השייש. חלום,בחיבוק

26/11/2014 | 22:56 | מאת: אביב 11

חיבוקים תמיד מתקבלים ברצון ובקור הזה פוך וכרית זה נהדר חיבוק חזרה אם נכון לך ואחות גדולה ...לא יודעת למשפחה יש אצלי קונטציה לא משהו ..חברה זה טוב ואמיתי יותר ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית