יום שלישי - יום מנוחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת אמצע השבוע שלנו. נשוב וניפגש ברביעי. שמרו על עצמכם, אודי

25/11/2014 | 00:26 | מאת: בת שבע

היי אודי אני חושבת שאחת הסיבות שאתה מחזיק מעמד זה ימי החופש שאתה לוקח, כך אתה לא נשחק. אגב, זה שכל הודעה עוברת אישור שלך, זה טוב, כדי שטרולים לא יכתבו ויהרסו את הפורום מצד שני זה מאט את הקצב וגם מכביד עליך, הלא כן?

הי בת שבע, לגבי ההפסקות - הן מזמן חלק מהמסגרת כאן, ובהחלט זה מסייע לי "לשמור" על עצמי מלהשחק. באשר לכתיבה חופשית - כשרק הגעתי הנה, לפני שנים, ביקשתי שיאפשרו כתיבה חופשית. מנהלי האתר המליצו שלא, ואני התעקשתי. זה היה אסון ואחרי כמה ימים היינו חייבים לעצור זאת. היום כמעט ואין הודעות טרוליות וכמעט כל ההודעות עולות. מאידך - כאשר אני מנסה בכל זאת (ניסיתי למיטב זכרוני פעם או פעמיים) "לפתוח" את הפורום - הטרולים מתעוררים ויוצאים מהחורים. חבל שזה כך, אבל זה שומר עלינו ומאפשר מקום בטוח. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית