הי אודי וכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2014 | 17:07 | מאת: סוריקטה

הי אודי, ברוך שובך (אם כי קצת באיחור) והי כולם. קפצתי למסור ד"ש. רוצה שתסתכלו עליי - קניתי בגדים חדשים. כמו של בריאים. בי, סוריקטה

24/11/2014 | 18:32 | מאת: -חנה

איזה יופי! ואם זה בגדים של בריאים זה בכלל נשמע מצוין.

24/11/2014 | 18:46 | מאת: נעמה.

יפה לך. נעמה.

24/11/2014 | 19:03 | מאת: .במבי פצוע..

וואוו..סוריקטה.. תסתובבי..כן..תעמדי ישר.. עכשיו פרופיל.. ווצצצצצצ'''' (אני שורקת-שומעת? ) תתחדשי על הבגדים.. הם כל כך הולמים אותך.. :) כל כך שמחה לראות אותך שוב סוריקטה !!! ולא כל כך הבנתי.. הבגדים הם כמו של בריאים ? מה זה בגדים של בריאים ? ובגדים של חולים.. ומי הם אנשים בריאים ? אלו שאנחנו רואים בדמיוננו דרך ההפנמות מהדמויות הראשונות והחברה בה גדלנו ? בכל מקרה סוריקטה, הבגדים שקנית יפיפיים ,הולמים אותך להפליא והם ממש, אבל ממש כמו של אנשים בריאים :)) שלך-במבי. נ.ב אני יודעת שייתכן שעצם זה שקמת והלכת ודאגת לעצמך ללבוש ,זו כוונתך .חזרה לבריאות /לבריאים.. סוריקטה מתוקה, שיהיה לך לבריאות :))

24/11/2014 | 20:38 | מאת: מיכ

ושמחים אתך...מסע לא קל לצאת לקנות.

24/11/2014 | 22:52 | מאת: רחל רחל

מסתכלת עלייך... איזה יפה, ואיזה בגדים יפים..! כל הכבוד.. תתחדשי!:) ותמשיכי לעשות טוב לעצמך...! רחל.

הי סוריקטה, ואוו. איזו כניסה... ;-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית