גשם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2014 | 23:22 | מאת: גילת21

אני כל כך אוהבת את החורף. ונראה כאילו שטיפות הגשם הגיעו גם לכאן, בשקט השקו את גזעי העצים, הצמיחו ענפים ירוקים... יש בזה איזה רוגע. תחושת פשטות. בחורף כאילו כל הגוף נפתח לקראת הגשם, לקראת הריח שלו. הייתי רוצה קצת להפסיק לחכות קצת פחות להיות עץ שמתבונן לשמיים וממתין, מנסה להתמתח לקראתם אולי להיות גבעול דשא. אולי להבין שכולם שכל האנשים והצמחים מחכים לגשם. (אני כל הזמן מחכה לה אני כל הזמן מחכה למשהו גם כשאני שם אני מחכה אני מחכה למישהו והוא לא בא אולי הדמעות שלא באות יוכלו. כמו הגשם. לשים אותי במקום)

הי גילת, בשבילך: https://www.youtube.com/watch?v=WvzitKFHh-w אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית