שוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2014 | 07:59 | מאת: הילה

התבטלה פגישה--------------

23/11/2014 | 09:45 | מאת: נעמה.

אוף. :( הילה, רוצה לספר באיזו שעה הפגישה אמורה להיות? וכשאראה את השעה בשעון אדמיין אותך נכנסת הנה לפורום, אטה את אזניי ועיניי ואנסה לתת לך מקום? לא ממש תחליף לרצפה שמתערערת, אבל בתקווה, אולי, קצת פחות לבד. נעמה.

23/11/2014 | 12:33 | מאת: -חנה

זה בטח מאוד מאכזב עברוך. מקווה שתיפגשו בקרוב!

24/11/2014 | 00:09 | מאת: חלום

חם חם כמו סופגניה של ר"ח כסליו. תחזיקי מעמד.את מיוחדת. חלום

הי הילה, מקווה שבכל זאת יכולה להרגיש מוחזקת. אודי

24/11/2014 | 11:14 | מאת: הילה

היי נעמה, בואי נבחר את השעה תשע בערב היום? הילה

24/11/2014 | 14:55 | מאת: .במבי פצוע..

איזה באסה... את יודעת ? כשקראתי בהודעתך ששוב בוטלה הפגישה הרגשתי המון כעס וחוסר אונים.. אולי הזדהות איתך ? שאלתי את עצמי ע"י מי התבטלה הפגישה, וכשחשבתי שעל ידי המטפל שלך ,הרגשתי כלפיו המון המון כעס. אני יודעת שהוא מאוד מאוד מדייק עבורך, משקיע, טוב לך, איכפתי, מסור מאוד.. ובכל זאת היה בי המון כעס.. כאילו מצאתי את עצמי שואלת/אומרת לו בתוכחה : תראה את הילה, כל המאמצים שהיא עושה..אתה לא יכול לעשות את זה.. תמצא משהו בשבילה.. אפילו באמצע הלילה..משהו.. תבוא אתה אליה מתישהו ותהיה איתה.. תהא הסיבה אשר תהיה.. גם אני רוצה להיות איתך ולתת לך יד בשעה 9:00 בערב טוב ? בטח גם אודי יסכים.. אז נהיה איתך כל באי הפורום.. יעזור קצת ? איתך-במבי.

24/11/2014 | 15:31 | מאת: נעמה.

24/11/2014 | 22:01 | מאת: נעמה.

היי הילה, לא הייתי בתשע ליד המחשב, אבל חשבתי עלייך (וגם על במבי שהצטרפה לפגישה הוירטואלית המאולתרת) ובאתי לספר לך עכשיו. הלוואי שזה היה אפשרי, שגלי המחשבה ששלחתי היו עוטפים ממש. נעמה.

24/11/2014 | 11:15 | מאת: הילה

חיבוק זה כייף.....

24/11/2014 | 20:39 | מאת: מיכ

..קשה שמתבטל :(

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית