dcd

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/11/2014 | 13:13 | מאת: ירושלמית

שלום רב, נכדתי אובחנה כסובלת מהפרעה זו. מה שמדאיג אותי בעיקר הוא הנטיה הדכאונית שלה. היא בעלת דמיון ויכולת משחקית מעולה, מאוד מילולית ואינטליגנטית, סקרנית אבל, מדברת על רצון למות, על כך שלא אוהבים אותה, בימים האחרונים חשה כאב בטן והחליטה שרוצה לצום ולא לאכול ממתקים. אודה להתייחסותך

שלום, עקרונית מדובר בהפרעה בקורדינציה ובסרבול, שיכולים גם להביא לדיכאון. אני ממליץ על בניית תכנית טיפולית אינטגרטיבית שבמסגרתה יינתן מענה גם להיבט הרגשי על ידי פסיכולוג ילדים. אודי

24/11/2014 | 23:06 | מאת: ירושלמית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית