בזמן האחרון,נהייתי רגיש מאד עד כדי בכי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2014 | 22:58 | מאת: aviro

בזמן האחרון משהו כמו מספר חודשים הפכתי להיות רגיש מאד,אני בוכה או עומד לבכות מכל סיפור מרגש,אני מתרגש ובוכה בסרטים עצובים,יש סיפור שרץ בפייסבוק על אמא עם עין אחת שבנה התבייש בה כשהייתה באה לאספות הורים,הוא היה צועק עליה שלא תבוא כי היא מביישת אותו,גם כשעזב לאוסטרליה ואמו באה לבקרו שם,אחרי שילדיו נבהלו ממנה הוא שוב צעק עליה על כך שבאה אליו,כאשר הילד בא לביקור מולדת למסיבת מחזור,הוא הלך לבקר את אימו,כשהגיע אמרו השכנים שאימו נפטרה,והיא השאירה לו מכתב,במכתב מתנצלת האמא שגרמה לו עוגמת נפש בכל פעם שבאה לבקר או כשבאה לאסיפות הורים בבית הספר,היא הוסיפה ואמרה במכתב,שכאשר הוא היה ילד הוא נפצע בתאונת אופניים,ועינו יצאה,והיא זאת שתרמה לו אחת מעיניה,אני שהתפעלתי מאד מהסיפור ניסיתי להקריא אותו למספר אנשים,לא קרה פעם אחת שהצלחתי לגמור להקריא את הסיפור אפילו פעם אחת,בכל פעם התפרצתי בבכי.עד כדי שמאד התביישתי

שלום אבירו, ומה הבעיה בלהיות רגיש? זה נראה לי דווקא ייתרון. אודי

25/11/2014 | 15:43 | מאת: aviro

חוץ מזה שזה לא נעים לראות אבודים ולהתחיל לבכות ליד הילדים והאישה,אני מנסה להקריא סיפור למישהו אחרי ואם הסיפור עצוב אני לא יכול לגמור לספר את הסיפור וזה ממש לא נעים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית