אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2014 | 17:56 | מאת: -חנה

אם לא אתקבל לעבודה שאני מנסה אני אלך לחתום אבטלה (אם יתנו לי), בכל אופן אני לא מתכוונת להישאר בעבודה הנוכחית. לא טוב לי שם. אודי, אני לא אהיה מסוגלת לקבל תשובה שלילית, אני לא יודעת אם אצליח להתמודד עם זה. המבחן לא היה קשה אבל הרגשתי בו לא טוב, הוא בלבל אותי והעמיד אותי במצב לא טוב.. אני מפחדת לצפות ולהתאכזב. אני מפחדת, בכל מקרה עד יום ראשון אין לי מה לעשות עם זה..

הי חנה, זה באמת מפחיד. אבל מותר לקוות... ואני מקווה שתצליחי. אודי

20/11/2014 | 21:55 | מאת: חלום

אנחנו כולנו לפעמים מצליחים ולפעמים לא. נדמה לך שהמבחן הזה קובעה את הערך שלך?.. הוא רק משרת את צרכי המעביד-זה הכל. את הרבה הרבה יותר מהמבחן הזה. בכל מקרה את תשארי את. מקסימום תחפשי עוד משהו. אומרת לך את מה שאני אומרת לעצמי בערך במצבים כאלה. חלום,בחיבוק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית