הזדקקות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2014 | 18:10 | מאת: הילה

היי אודי למרות שבחיים יש הרבה דברים שהם בסדר, זקוקה לו יותר מתמיד. מתקשה לצאת מהחדר,בוכה בלילות מגעגועים, רוצה עוד פגישה בשבוע...... למה זה כך? אני יגיד לך בסוד({[וגם אליך אני מתגעגעת למילים המדויקות שלך.אוהבת שאתה קורא לי יקרה)}] הילה

הי הילה, קודם כל - הזדקקות זה לא דבר רע, אלא טוב (את בוודאי זוכרת את עמדתי הברורה בעניין). שנית - אני חושב שזה קשור לביטולים בשבוע שעבר שהגבירו את הפחד מההזדקקות (כשאין מי שעונה)... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית