כן, אני מקנאה!!.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2014 | 12:42 | מאת: רחל רחל

אני מודה!! מקנאה שאחרים חווים אותו כמדהים ומכיל ורגיש ואוהב!! ואיתי- זה לא!! הרבה פעמים הוא כן!! הרבה!! ומעריכה את זה!!! אבל הרבה פעמים הוא לא... ובייחוד עם הזמן שעובר בטיפול....! מרגישה שאבא אוהב את הילדים האחרים יותר.....ואותי כבר לא.....;( אותי הוא הפסיק. האחרים במשפחה טובים יותר. אני לא מראה תוצאות. לא הצלחתי בדברים משמעותיים בחיים מאז שאיתו. לא התקדמתי. באותו מקום. באותם סרטים. לא גרמתי לו להרגיש שהוא הצליח. אותי כבר לא.

הי שוב רחל, אז אולי מה שאת צריכה לעבוד בטיפול זו ההרגשה של להיות הילדה הלא טובה והמאכזבת? שגם לזה יש מקום? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית