היא התקשרה שוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/10/2014 | 14:55 | מאת: -חנה

אני אלך מחר... אבל לא רוצה וכן רוצה. רוצה הרבה ואין. אין. רק מה שהיא רוצה יש ולא מה שאני. וזה בכלל לא משנה בדיוק מה זה, כי זה קורה הרבה. מי החליט את כל הגבולות האלו..? אסור להתגמש לפעמים?

29/10/2014 | 18:09 | מאת: חלום

30/10/2014 | 01:02 | מאת: -חנה

רוצה לדבר איתה, רוצה שתחשוב עליי. רוצה להיות רק שלה ושהיא תהיה רק שלי. לא רוצה לקום בסוף הפגישה. רוצה להתקשר אליה, לשלוח הודעה. היא זו שמחליטה, היא כנראה גם יודעת מה טוב בשבילי, ואני מנסה, מנסה אותה אבל היא לא נותנת לי פתח לשבור את הגבולות האלו. הכל תחום לפגישה עצמה בלבד. ויש עוד דברים אבל זה העיקר שקשה לי. יש גם דברים ספציפיים יותר, אבל כרגע לא עולה לי דוגמא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית