הקסם דעך...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/10/2014 | 12:45 | מאת: גולם

מעל שנה ביחד וברגע אחד הקסם דעך, היא לא מענינת אותי ואני לא רוצה להגיע לפגישות. מעצבן אותי שהיא שואלת שאלות שהיא יודעת מה התשובה, רק כדי לשמוע את זה ממני. טיפול זה סוג של התעללות!

שלום גולם, קורה שיש התפכחות במערכות יחסים. לעתים זו התפתחות. נשמע לי ראוי לבדיקה בעיקר מדוע "ברגע אחד". אם זה לאחר שנה - כנראה שאינך מאוד הפכפכה, ואם כך הדבר - בוודאי קרה משהו שעירער את הקשר. והרי כתבת "התעללות"? אודי

28/10/2014 | 13:14 | מאת: גולם

אחרי שנה מבלי להזכיר את כל העליות והירידות באמצא... היא אדישה , לא מבינה ולא מרגישה מה קורה לי שאני יוצאת מהחדר שלה! אני עובדת עליה שהכל בסדר אבל הכל לא בסדר, בדיוק כמו שהייתי קטנה הכל לא בסדר מה את לא רואה???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית