רוצה להתרחק ממנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/10/2014 | 11:43 | מאת: מאי

היי אודי, איך מתרחקים ריגשית מהפסיכולוגית? אני לא רוצה להרגיש אליה כלום, זה סתם הורס את הטיפול כי לפעמים אני מרגישה מזויפת איתה.. כי יש לי אינטרס שתאהב אותי.. לא רוצה את האינטרס הזה.. ולפעמים אני כבר מתבלבלת מתי זה אמיתי ומתי לא מהפחד שתחשוב שאני מזויפת..בתקופה האחרונה הטיפול לא הולך טוב.. אני חושבת שהיא שונאת אותי..ויש לי הרבה תוקפנות ששמורה בפנים..אני רוצה לא להרגיש אליה כלום..כמו לדבר עם בנאדם זר...

הי מאי, את מבקשת למחוק הכל כדי להפטר מהרגשות הרעים. אבל הבעיה שזה מוחק הכל... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית