אני מכירה מישהי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2014 | 23:59 | מאת: חברה

שלא מבינה מה זה לא. אני לא רוצה להיות חברה שלה והיא כל הזמן נדבקת אלי. פעם ניסיתי להסביר לה שזה לא מתאים, פעם ברחתי ממנה ופעם אפילו התעלמתי ממנה והיא עדיין לא מבינה. אני כבר לא יודעת מה לעשות כדי שהיא תפסיק ותעזוב אותי בשקט. למישהו יש רעיון ממה זה נובע? ואיך גורמים לה להפסיק לרדוף אחרי? פעם ראשונה בחיים שאני נתקלת בדבר כזה. דיי נמאס לי!! בא לי שהיא תעלם כבר מהחיים שלי!!! עיצה דחוף כי היא ממש מגזימה!

שלום חברה, מעניין שבחרת בניק זה... בכל קשר יש שניים. תבדקי מדוע את משמרת קשר שאינך מעוניינת בו. את יכולה לשלוט רק בהתנהגותך שלך, ודי קשה לקבוע לגבי אחרים - כך שהמפתחות בידייך שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית