דרישת שלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, נראה לי שאצליח להשיב על כמה מהודעותיכם כאן היום, ואני מתנצל מראש אם לא אוכל לענות לכולם (וכנראה שלא אוכל). בשבוע הבא אני חוזר ארצה והפעילות תשוב לסדרה ("אחרי החגים" בגרסה מאוחרת...). היה כנס מוצלח מבחינות רבות, והמשלחת הישראלית הייתה בולטת במיוחד באיכות המקצועית וכמובן החברתית שלה. זו הרגשה טובה להיווכח איזו עבודה מרשימה נעשית בארץ, ובאיזו רמה. אריוודרצ'י חברים, שמרו על עצמכם, אודי

27/10/2014 | 22:48 | מאת: -חנה

כיף לראותך כאן. אבל אני ככ כועסת שלא יכולה להתייחס יותר מזה.

28/10/2014 | 07:03 | מאת: מיכ

וואו אודי, כמה מחממם את הלב, אנחנו עם מיוחד מאוד נכון?, בולטים בכל מקום ובכל תחום!! ואלופים בלקשור קשרים... איזה כייף לשמוע ממך, ואני כל כך מודה לך שאתה אתנו ומשתדל להיות נוכח כל הזמן גם שאתה עסוק. תודה מקרב לב, מיכל (כמעט כתבתי את שמי האמיתי, זה קורה לי כשאני ממש מתחברת נראה לי, מעניין)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית