לחלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/10/2014 | 06:47 | מאת: Paradise

היי, איזה כיף לך שיש לך מטפלת שאוהבת אותך.... הלוואי ושלי תאהב אותי גם.. מבחינתה אני רק "אתגר טיפולי" לרזומה איך הצלחתן, שניכן, לכונן מערכת יחסים כזאת? בבקשה תעני , אם מתחשק לך לשתף...

28/10/2014 | 20:32 | מאת: חלום

איך הצלחנו?זה קרה עם הזמן.אני אוהבת אותה מאוד.אני תמיד חושבת עליה כשנרדמת,זה מרגיע אותי.זה קשר שנותן לי כוח ותמיד איתי בלב.אני אוהבת להתחמם בגעגועים שלי אליה.לא עשיתי משהו מיוחד.נלחמתי על עצמי והיא עזרה לי,נלחמה עלי ואיתי תמיד ולמרות הכל.זו אהבה שנתנה לי כוח להרשות לעצמי להיות אני.השבוע אמרתי לה שאני מזמן שכחתי מה זה ריקנות ודיכאון,שהלכתי לראיון עבודה(קבוצתי)והרגשתי בטוחה בעצמי ורגועה(!),והיא אמרה שהיא יודעת והיא גאה בי.ולא תאמיני לי,שאלתי אותה באיזה בושם היא משתמשת.היא צחקה עלי ואמרה שתבדוק.לא שתמיד כזה כיף.לפעמים אנחנו רבות קצת ואני לא משתפת פעולה עם כל מיני הצעות שלה.לפעמים היא עומדת על שלה,לפעמים הולכת אחריי.לפעמים היא טועה כמו כולם ואני נפגעת או כועסת...כשאני בוכה העיניים שלה לחות וכשכואב היא איתי.היא מרגישה אותי מאוד ואני אותה.היא הרבה מול העיניים שלי בכל מיני מצבים שאני זקוקה לעידוד או להרגע.בקיצור,אהבה מרפאה את הכל ((-: כרגע אם היא הייתה יודעת שעוד לא השכבתי ילדים הייתי מקבלת על הראש בחום כי ילדים זקוקים לשינה מספקת להתפתחות תקינה.אז אני הולכת בנתים. שלכן,חלום

30/10/2014 | 06:50 | מאת: Paradise

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית