תקופה קרובה - רחוקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2014 | 15:28 | מאת: גולם

עכשיו אני בתקופה הרחוקה ביחסים ביננו אומנם אנחנו נפגשות כל שבוע אבל כל כך לא בא לי לשתף אותה , היא השתנתה לי. היא כבר לא מי שחשבתי שהיא עבורי. :(

24/10/2014 | 10:25 | מאת: חלום

הי,יקרה רק אם זה מתאים לך. שלכן,חלום?

24/10/2014 | 14:56 | מאת: Paradise

היי, אני מזדהה איתך. נראה לי שלפעמים זווית הראיה שלנו משתנה, ואז אנחנו בוחרות להתמקד בחלקים אחרים ו-"פחות טובים" . גם לי זה קורה (והרבה). אני משנה את דעתי עליה כל יומיים בערך :-) וכשזה קורה, אני מנסה להיזכר בחלקים "הטובים" שלה. ובכמה היא משתדלת בשבילי, ומנסה לעזור לי. ואז אני קצת נרגעת..עד ליומיים הבאים :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית