הנחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2014 | 22:57 | מאת: בננה

אם מבקשים הנחה של תשלום הפגישה..זה אומר שהמטפל יתן איכות פחות טוב של הפגישה?....תודה

23/10/2014 | 17:06 | מאת: מיכ

ממש לא אומר שהטיפול פחות טוב, לי יש הנחה והטיפול מעולה...מאוד עוזר לי והיא ממש קשובה ואמפתית ויותר מכך מוכנה לתת מעצמה הרבה, אל תפחדי לבקש ואולי גם להעלות את החששות...מיכל

23/10/2014 | 18:23 | מאת: -חנה

למה את חושבת שזה יהיה פחות טוב? האמת שאני מבינה את המחשבה שלך. שתי המטפלות שלי קצת הציעו לי ודיברו על זה. אני בטוחה שזה לא היה גורם לכך. מצד שני אני גם בטוחה שזה היה מטריד אותי כמוך. למה שלא תדברי איתה על זה?!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית