אתגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2014 | 06:49 | מאת: Paradise

שלום, המטפלת אמרה לי שאני "אתגר טיפולי" עבורה האם זה לא קצת מעליב? ואולי קצת מתנשא?

23/10/2014 | 07:28 | מאת: שביר

שלום לך, היא שתפה אותך במשהו שהיא מרגישה לגביך, אולי תשתפי אותה גם במה שאת מרגישה או חושבת על דבריה. ד"א גם לי נאמר משהוא כזה די בתחילת הדרך וגם אני כמוך קצת נעלבתי.

23/10/2014 | 14:49 | מאת: גולם

גם אני "הוחמאתי" בתואר אתגר טיפולי, השאלה עכשיו נשאר לראות איך מתמודדים עם אתגר שכמונו.

23/10/2014 | 18:25 | מאת: -חנה

אני דווקא הייתי שמחה. יודעת על מה זה יושב אצלי ולכן זו לא מחשבה טובה בשבילי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית