לאודי ואליכן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2014 | 10:27 | מאת: הילה

אני מתגעגעת אליך המון המון המון קשה לי שאתה לא כאן:| כתבתי למיכל למימה ולבננה וזה לא עלה...... כנראה לא נקלט הגוף שלי היום מאותת לי שהוא עייף התעוררתי עם חרדה.עוד יום עמוס לפניי....... איך משכנעים את הגוף להמשיך את היום? למרות העייפות והחרדה? הילה

22/10/2014 | 14:04 | מאת: מיכ

אני חושבת שאת אלופה בלשכנע את הגוף או בכלל את עצמך, יש בך כוחות יוצאים מהכלל והוכחת לנו לא פעם שאת גיבורה אמיתית, אנחנו כאן בינתיים, אודי מעלה הודעות וזה שונה אבל בסדר...גם אני מתגעגעת. ואודי כזכור אוהב געגועים :) סימן שנוצר אצלנו קשר, אוהבת, מיכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית