קצת עצוב לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/10/2014 | 20:52 | מאת: מיכ

אז באתי...אבל גם פה עצוב כי עוד לא העלית הודעות ובקשת שנשמור...שומם הפורם, קצת בחרבה...איך נגיב אחת לשנייה אם לך לא יהיה זמן להעלות הודעות?...אולי מחר, אולי מחרתיים... האי ודאות מקשה מעט במיוחד אחרי תקופה ארוכה של עקביות...מצטערת שהעכרתי את האווירה :( עצוב לי היום.." היום השיר שלי עצוב"...ואני כל כך מנסה שלא לדווח למטפלת עליי בין הפגישות לעיתים זה נהיה ממש קשה...אמממ. ..מקווה לפחות שאתה נהנה...מ.

21/10/2014 | 23:32 | מאת: -חנה

את צודקת. קצת עצוב, אבל אודי יחזור. גם אני חשבתי אולי נהיה ביחד ואודי ישמח. את יודעת מה שמתי לב, שהיום יום שלישי ואודי העלה הודעות. שמת לב? קצת מוזר לי אבל מנסה להתגבר. כשאודי יחזור אני מניחה שנחזור לימים שלנו ויהיה לי יותר קל.

22/10/2014 | 13:48 | מאת: מיכ

נכון...שמתי לב שהעלה אחרי שכתבתי וזה קצת עזר, העקביות השתנתה...מעניין עד כמה העקביות הזו חשובה בעניי ומדוע? כמו בחינוך :) תודה חנה שאת כאן.

22/10/2014 | 07:56 | מאת: שביר

הי מיכל נכון שאת גננת? אז הנה בשבילך...http://www.youtube.com/watch?v=5WCI9Gjd1qg

22/10/2014 | 13:50 | מאת: מיכ

העלית בי חיוך, ונכון שאני גננת...איזה שיר מקסים :)תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית