קשר דו סיטרי וסימטרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/10/2014 | 11:25 | מאת: ליליפוט

שואלת עצמי...,אם הקשר היה לגמרי דו סיטרי וסימטרי ...,אם זה היה עדיף מבחינתי?ולא נראה לי שהיה עדיף.היה מן הסתם גם מעורר ומעלה לא מעט חרדה.ולפעמים ,זה באמת מבלבל אותי.ולא לגמרי ברור לי מה קורה. וכל זה מאד מעסיק אותי.מאד קשה לי. זה לא הגיוני.ברור. ולא שחור לבן שכזה. זה משהו שמרגיש מתוסבך לי.ומתוך החוסרים,הכמיהה,הבדידות,הרצון ליותר קירבה,שירצה,באמת,וגם החשש מזה לאור הקשר הלא מציאותי. ובעיקר הכל מרגיש מורכב ומתוסבך ומתסכל ומכעיס ותקוע לי.ואולי גם מעכב.

הי ליליפוט, נכון, כמו שאמרנו לא אחת - זה מורכב ומתוסבך ומתסכל ומכעיס ותקוע וגם מעכב. אבל זה הדבר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית