קשה לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/10/2014 | 14:57 | מאת: מחדדש

אני רוצה מאד לפנות למישהו על מנת לדבר .....ואין לי האומץ.. אני מודעת לכך שזה חסר הגיון..אני מודעת שזה נגדי.אבל זו המציאות.. וכן יש לי משפחה תומכת וחברים..אבל...להם [גם אם זה טפשי] אני מנסה לשדר חוזק מסוים.. והאמת עיפתי מכך.... מועדים לשמחה....

הי מחדש, כתבתי באחת ההודעות הקודמות לגבי אומץ. נסי לאזור אומץ - זה מספיק חשוב בשביל להתאמץ עבור זה. אודי

13/10/2014 | 23:44 | מאת: מחדדש

מסכימה איתך שזה מספיק חשוב.. אבל יש מקרים שהפחד גובר על ההגיון.... מצטערת אם יצאתי "נודניקית" תודה על כל התשובות תמיד...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית