התקף פאניקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/10/2014 | 18:20 | מאת: בננה

אודי....יכול להיות שמישהי מפחדת נורא ממחלה כלשהיא אפילו מלומר אותה או לכתוב אותה כי אמרו לה פעם שמי שאומר אותה זה יהיה לו ועוד וכאילו עשתה לעצמה מן דבר כזה שאם שמעה או ראתה מישהו שחולה היא נמצאת בהתפף פאניקה חזק מאד? פחד ולחץ נוראיים!!?? ומוכנה לסוע וללכת בדרכים עקיפות למרות שזה יעלה לה מלא כסף!? איך יכולה למנוע את ההתקף הזה? איך יכולה לאזן את הפחד והלחץ החזקים? תודה אודי

שלום בננה, יכול להיות, בהחלט. צריך לבדוק על מה בדיוק זה "יושב" ולפי האבחנה להתאים טיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית