ניסיתי להתקשר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/10/2014 | 18:27 | מאת: הילה

והוא לא ענה אבל תקשר איתי בהודעות קשה לי שזה מטלטל אותי כל כך לא הלכתי לעבודה היום הכח כואב כמו כוויה נורא לי לא טוב לי

13/10/2014 | 13:38 | מאת: נעמה.

הילה, כוויות הן צורת פגיעה כל כך נוראית הפגועים חשופים פיזית, עלולים להידבק בזיהום הכי קטן, קשה לסביבה לעכל את המראה שלהם וצפוייה להם החלמה איטית וכואבת. ובכל זאת יש שם את מי שיושב לידם ומחליף להם תחבושת, הכי בעדינות שאפשר (ובאמת הוא מכאיב הרבה פעמים). תמשיכי להילחם על לגדול ולגדל עור, מעטפת-עוטפת תמידית. ותראי את החלקים שכבר בשלב מתקדם יותר. ותיזכרי שכשמחליפים תחבושת, מורידים את זו שכבר לא עוזרת, הכי כואב... שולחת חיבוק עדין, לחלקים שיכולים לשאת אותו. נעמה.

הי הילה, זה אמנם לא מה שהיית צריכה כנראה (רצית לשמוע את קולו) אבל לפחות הוא השיב. אני מקווה שהכאב יירגע בהמשך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית