אודי, אז אני אתייחס לתשובתך לנטע(:

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/10/2014 | 18:40 | מאת: -חנה

אתה אומר שהטיפול הוא המסגרת המתאימה והכל צריך להיות שם, אא"כ יש איזה שהוא מערך גדול יותר המטופל צריך ואז כל המטפלים צריכים לעבוד בשיתוף. אז מה זה המקום הזה כאן? הרי אם אתה מנהל אותו כנראה שיש לו חשיבות ויש משמעות לקיומו. רוב מי שכותבת כאן אלו בנות שבטיפול, מדי פעם יש הודעות חד"פ של אנשים נוספים. אז איפה המקום הזה (הפורום שלנו) נכנס בטיפול? אשאל אחרת, איך היית מגיב אם מטופל שלך היה נמצא ונעזר בפורום (לא הזה, אלא אחד אחר כמובן (:... אני פשוט חשוב תע לכך הרבה, האם זה טוב או לא טוב. האם זה פוגע בי או בטיפול? מבין אודי? ברור שזה מורכב ובכל זאת, אני וכנראה עוד כמה עסוקות בו לא מעט..

13/10/2014 | 13:38 | מאת: סמבדי

נטע וגם אודי, גם ככה כל חיי בבלאגן כרגע, ולמעשה השתנו ללא הכר מאז שאותה מטפלת ש"חזרה" מחופשת הלידה שלה נטשה אותי וככה יצא שנשארתי אצל "המחליפה". לא בטוח שאמשיך איתה. (ולא רק בגלל השא הקודמת שלי פה לגבי ההקלטה...עברנו את זה). אבל, רציתי לציין שאחד הדברים שמפריעים לי בה למשל, היא העובדה שהיא ממש נגד הפורום. היא נגד זה שאקרא כאן ועוד יותר נגד שאכתוב. אבל למשל כשאני מראה לה שא מסויימות שאני מתחברת אליהן כי גם אני תוהה לגביהן, ואז מראה לה תשובות של אודי, היא אומרת ש"היא ממש לא מסכימה עם האודי הזה, וחושבת שזה אפילו חסר אחריות ועלול לחבל בטיפולים של הבנות השואלות". עוד היא אומרת: ש"היא חושבת שאם נמצאים בטיפול טוב, ומתמסרים לטיפול, אז לא אמורים לכתוב בפורום, כי אמורים לבטוח במטפל/ת ולספר לו ולשאול אותו. ולא את אודי". וזה כשלעצמו- ההתנגדות הזאת שלה, ובמיוחד לחלק מהתשובות של אודי לשאלות שהראיתי לה, רק מעצבנים אותי ומגבירים לי את הספקות לגביה...

13/10/2014 | 17:42 | מאת: מיכ

זכותך לכתוב בכל מקום שתחפצי...אצלי היא פשוט מעדיפה שאעביר לפגישה ואין לה בעיה עם הכתיבה שלי פה.. היא לא קוראת כאן, אבל פשוט מביאים את מה שכתבנו כאן לפגישה זה הכל לא? זה מה שאודי אמר בערך, שיש קשר בין המטפלים, אז מביאים את מה שנכתב לטיפול, זה הכל...אולי אצל כל אחד זה שונה, לאחד זה מתאים ולאחר לא? אולי היא חושבת שלך זה לא מתאים? אין לי מושג, מה דעתך אודי?

הי סמבדי, בהתחשב בהסתייגויות שלי עצמי (ראי הקישורים שקוראת צירפה) - יש לקחת בחשבון שמטפלים רבים מחזיקים בגישה שמרנית מאוד כלפי התקשורת ואמצעיה השונים. ומותר לה לא להסכים עם "האודי הזה". גם אני לא תמיד מסכים אתי... אודי

14/10/2014 | 18:04 | מאת: -חנה

13/10/2014 | 20:55 | מאת: קוראת קבועה

http://www.doctors.co.il/forum-6/message-805237#message-805237 http://www.doctors.co.il/forum-6/message-805613#message-805613

13/10/2014 | 21:16 | מאת: קוראת קבועה

http://www.doctors.co.il/forum-6/message-805520#message-805520 http://www.doctors.co.il/forum-6/message-805613#message-805613

14/10/2014 | 18:04 | מאת: -חנה

תודה!

הי חנה, הקישורים שקוראת צירפה מעניינים ומראים גם את תפיסתי...(היה מעניין לקרוא מה שנכתב לפני 5 שנים!). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית