קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/10/2014 | 08:50 | מאת: מיכ

עדיין קשה לי לשתף פה.....אנסה מעט, מפנה את הכעס למקום שצריך ..מעולם לא רבתי עם הוריי, פעם ראשונה שיש לי עימות איתם...זה קשה...מאוד. הבנתי ממך שלכלם מגיעה מחילה, אני לא מבינה מדוע..נראה לי שמי שפגע בך ככה במיוחד הורה אין מחילה..זה הרס הרבה מחיי..אתה מוכן להסביר מדוע מגיעה מחילה לאדם כזה???שפוגע בבתו הקטנה???? וכל החיים היא מרגישה לא בסדר, שונאת את עצמה, מרגישה רע והכל הכל בגללו????? והיא מרגישה שזה בגללה ומגיע לה רע ועוד...זה לא הגיוני בכלל.....ההבנה הגיעה רק עכשיו, בגיל כל כך מאוחר.....האם לא מאוחר לתקן?????ומדוע למחול?????? אוףףףףףףףף מיכ

13/10/2014 | 13:31 | מאת: נעמה.

היי מיכל, נראה לי שטוב שאת מוציאה למרות שקשה, מקווה שאת גם מרגישה את זה. ורציתי לשאול - מהי מחילה בעינייך? מה משמעה? איך היא משפיעה על כל אחד מהצדדים? קיבלתי את התחושה שאת בודדה אל מול התחושה ש"מצפים" או "ממליצים" על מחילה, וחשבתי שאולי כדאי לנסות להבין למה כל אחד מהצדדים מתכוון. נעמה.

13/10/2014 | 17:17 | מאת: מיכ

מה הוא הדבר הנכון?..האם באמת אין מחילה? בוודאי שיש, לכל אדם ניתנת הזכות לחזור בתשובה, אולי לאלו שאינם יודעים לומר שטעו?..שאינם מתחרטים להם אולי...איני יודעת, נסתרות הן דרכי האל...אני פשוט הוצאתי את כעסיי על מה שקורה....וכן אולי הגיע הזמן.... מי אני שאקבע? מי ישימני לשופט? מי הוא שאינו ראוי? כלנו ראויים לחמלה, לאהבה....כמובן שמחילה טובה לכל הצדדים, הלוואי שאלמד קודם כל למחול לעצמי :( אוסיף ואומר שכל הזמן האמנתי בטוב מוחלט ופתאום אדם זה הפך לרע מוחלט...מבולבלת בעצמי..הכל כל כך מסובך....האם אני שונאת? אוהבת??? אודי, בבקשה תעזור כאן... מ.

13/10/2014 | 16:24 | מאת: לילך

כל כך מבינה אותך ומזדהה איתך ונמצאת בדיוק היכן שאת נמצאת וקשה מאוד לוותר לבן אדם שפגע בך ונתן גם לאחרים אפשרות לפגוע את לא לבד שלך לילך

13/10/2014 | 17:11 | מאת: נטע.

מיכל מתוקה! אני לא כל כך יכולה להתייחס למה שכתבת כי זה נושא טעון אצלי ): רוצה לחבק אותך (אם מתאים לך). חיבוק כזה שיעטוף את כל כולך. נטע.

הי מיכל, כל דבר בעתו. עכשיו הזמן לכעוס. ויש לך את כל הזכות לכך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית