קשר חד סטרי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/10/2014 | 18:40 | מאת: ליליפוט

מוצאת עצמי ,ויותר ויותר ככל שעובר הזמן,שמאד מתקשה להסתפק ולקבל בהשלמה ובטוב את המידע החלקי,המסווג,אם בכלל ניתן..,מצידו.(למשל נאלץ לבטל בלית ברירה פגישה בגלל איזה בלטם...לדבריו),כשאין לי מושג מה קורה,מה עובר,וזה רק מעורר יותר.הוא מן הסתם לא ישתף, ואילו אני מצידי אמורה לשתף בהכל.אבל זה לא עובד לי כך.ושוב אני נחסמת ומרגישה בעיקר כעוסה. כביכול מדובר על בניית קשר.אינטימי.קרוב.אכפתי ועמוק.ומנגד הוא ככ חד סטרי ומשאיר בהרבה תהיות, ואני לא מצליחה להפנים איך אפשר להיות במין קשר כזה ,שמרגיש "כאילו -כזה" ,ומרגישה בו ככ שולית(בהפוך על הפוך כביכול)ובעיקר מתסכל. ושוב ושוב להיות באותם מקומות. ואולי זה באמת לא עובד עבורי כל הדבר הזה. ??

הי ליליפוט, שאלי את עצמך בכנות - האם המצב היה עדיף מבחינתך אם הקשר היה לגמרי דו-סיטרי וסימטרי? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית