סיום טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2014 | 23:38 | מאת: hen

אודי נפגשתי איתה .העליתי את הרגשות שלי(גם בפגישות קודמות שוב ושוב ושוב)למרות שזה נשמע מוזר כי אלו רגשות כלפיה אבל היא שם כדי לשמוע את התחושות האלו..ולנסות להבין אותן יחד איתי.. אודי דיברתי איתה שוב ושוב התקשורת איתה מתסכלת אותי ..ובכל זאת חבל לי לוותר על הדרך שאני מרגישה שהצלחתי לעשות בטיפול ..ועם זאת אולי באמת אין קליק אין כימיה ואין מנוס מלעזוב אבל אודי זה קשה לי..אני מרגישה שאם היה לה אכפת היא לא היתה מוותרת עליי בקלות..היא היתה מנסה לתקן..והיא לא מנסה..אודי זה מעליב..מאכזב..מתסכל..אני רוצה להרגיש שהיא מכירה בעובדה שאני מרגישה פגועה ממנה ..ויכול להיות שבאיזה שהוא מקום זה חלק מהסיבות שלא הייתי רוצה לסיים עדיין..לא רוצה לעזוב..עד שהיא לא תכיר בזה..אני גם קשורה אליה,מחבבת אותה..אבל יחד עם זאת אני רוצה שהיא תכיר בפגיעה שנגרמה לי ממנה ,בעלבון שלי ממנה..ואני מרגישה כל כך מאוכזבת ממנה עכשיו..שדווקא ממנה ציפיתי שהיא תבין ובמקום הרגשתי שהיא מוותרת..לא מנסה לשמר את הטיפול,לא שומרת עליו ולא עליי גם..אני ביקשתי עוד פגישה לעשות איתה מעין סגירת מעגל ,לספר לה(שוב..)מה אני מרגישה ולהרגיש שהיא מכירה בפגיעה שלי ממנה ..ניסיתי לומר לה מה אני מרגישה בדרך טיפה אחרת,כמו במייל,במכתב,כדי שהיא תוכל לקרוא אותו כשאני לא מולה ואולי לחשוב על העיניין בינה לבין עצמה ,אולי אז היא תגיב אחרת?היא לא התייחסה למכתב שלי..אני רוצה הכרה בפגיעה שלי ממנה אבל זה רק מעכיר את היחסים עוד יותר ..הייתי רוצה שהיא תתנהג בצורה יותר אדיבה או מקצועית...אני מבינה שגם פסיכולוגים יכולים לפשל או לא לדעת להתמודד עם מצבים מסויימים ואני מרגישה שמגיע לי טיפול אחר שבאמת יתאים לי ,שארגיש שהמטפלת מכבדת אותי יותר ויכולה להכיל את הכעס שלי כלפיה וגם להודות בטעויות ולהתנצל כשהיא מבינה שפגעה..אודי אני כבר לא יודעת מה לעשות ..ואם ללכת לעוד פגישה או שזה אבוד ? אודי אני :(

הי חן, על הצורך הזה, בהתנצלות כנה, בלקיחת אחריות, שמאבק ובחוסר וויתור עלייך - דיברתן? את אומרת שכן, ונשמע שזה לא מצליח לזוז מהמקום התקוע. אני רוצה להאמין שיש תקווה, אבל... אני באמת לא יודע מה להגיד לך... :-( אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית