אולי פשוט לנוח ולהיות בפגישה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2014 | 22:14 | מאת: ליליפוט

זה קורה, לא בטוחה שבאופן הזה של פשוט לנוח ולהיות...(כשהמחוגים רצים...,והזמן שלי ככ מוגבל), אבל שפתאום המוח נמחק.ואז...,זה גם מצב די בעייתי מבחינתי, ופתאום ,ואחרי כל ההודעות והתכנים הרבים שישנם וששלחתי גם, או שכבר עייפתי, או שיש איזה בלקאווט, או שלא עולה כלום...("ממש מוארת...."), או שמחכה ,ואחרי כל הכתיבה ושהרבה כבר יודע, שהוא זה שיזום..., ואז...רגע אחרי,...ובמשך שעות וימים, שוב האוגר לא מפסיק לרוץ על הגלגל..,לאור מה שכן נאמר, מה שלא, ומה שבאותו רגע עולה חזק... וזה מין לופ שכזה. העניין הוא שלאוגר זה משחק. ואילו אצלי..., זה "משחק החיים"..., טלנבולה שכזו, שלצערי גם משעממת בסהכ. בייחוד שהפרקים לא נגמרים...

הי ליליפוט, "מוח מחוק" זה לא ממש "להיות בפגישה". זה נראה לי יותר כמו לא להיות... גם את כל התקשורת מחוץ לפגישה אפשר לראות כנסיון שלא להיות בפגישה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית