איך?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2014 | 15:26 | מאת: הילה

לפעמים יש לי תחושות מאוד מאוד קשות במהלך היום הם עוברות ומתחלפות באחרות כואבות לא פחות......... עד שאני יגיע למטפל יכול להתחלף כל כך הרבה דברים. וזה משאיר אותי פצועה ומצולקת בתחושת בדידות נוראית. הרבה פעמים אמרתי לו שאני קוראת לו והוא לא בא........ אז אומר הנה עכשיו באתי, בזמן של הפגישה...... זה יכןל להיות כל כך מאוחר שהילדה בפנים כבר מתה. היא איבדה את ההכרה ונשארה לבדה אני לא יודעת אם תבין מרגישה לאחרונה שאף אחד לא מבין אותה

הי הילה, זו לא ילדה, זו תינוקת. שכשהיא לבד וזקוקה ולא באים מיד - זה נחווה עבורה כמו סוף העולם. זו חוויה קשה ומפרקת. אבל המפגש מגיע. מאחה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית