אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2014 | 14:36 | מאת: נטע.

אודי, זה הגיוני שהמטפל הופך להיות כל כך משמעותי עבורי??? נראה לי שאני נותנת לו יותר מדי "משקל" בחיי... יותר מדי זקוקה לו... אבל איך זה יכול להיות אחרת? זה הקשר הכי אינטימי שיש. אני כל כך חשופה מולו. מדברת איתו על דברים שהיו כמוסים "ורדומים" בתוכי במשך שנים. בקיצור, האם התלות הזו יכולה להיות הרסנית עבורי? להזיק לי? לפעמים אני מרגישה שאני יכולה להיות מובנת ופגיעה רק על ידו. האם זה לא יכול להרחיק אותי מאנשים וקשרים אחרים בחיי??? יש בטיפול משהו ממכר. אודי, בבקשה בבקשה תעשי לי סדר בראש, כמו שרק אתה יודע. נטע.

הי נטע, זה הגיוני, ויפה תיארת זאת. אחד הרעיונות בטיפול זה להיווכח שהתלות היא טובה הפעם, לא הרסנית. ובבוא הזמן יתאפשר להחליפה באחותה הבוגרת - ההזדקקות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית