אוף איזה סיבוך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2014 | 16:54 | מאת: Danit

שלום אודי, החגים הסתיימו, חזרתי מחו"ל, וישר לפגישה טיפולית. ללא נחיתה רכה, ישר חתכנו בבשר החי והתחלתי לדמם. האמת, לא לזה ציפיתי. חשבתי שארגיש יותר טוב, אם יהיה לי מקום "בטוח" שאוכל לדבר שם על מה שכואב ללא שיפוטיות... אבל מאז שהתחלתי טיפול, אני מרגישה "כבדות" ועצבות. רע לי! מאוד! האם כך הדברים אמורים להיראות? דנית

הי דנית, אני משער שאת יכולה להגיד שאת זקוקה ל"נחיתה רכה", ולא לחתוך מיד בבשר החי. נראה לי שאפשר לכבד את הקצב שלך, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית