לילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2014 | 00:37 | מאת: גילת21

הי עירנית בטירוף. עיניים פקוחות לרווחה. מכריחות אותך להיות ולראות... מרגיש לי מאד כואב פה היום. אני רוצה לרכך לכולם קצת את העיניים הפקוחות יותר מדי לרווחה רואות יותר מדי נכוחה להסיט את המבט אולי לחלום קצת חלום כזה שמתעוררים ממנו בתחושה נעימה ורגועה. איך האישונים של העיניים מתרוצצים בחופשיות כשחולמים והעפעפיים מכסות בריפיון מעל. לילה ומחר תבוא בעיניים פקוחות לחבוש פצעים פעורים, פקוחים אולי תביא איזו אבקת קסמים שהאור הזה ישתנה קצת. שיהיו קצת משחקי צבעים ואור וצל וסלעים פחות חשופים לנוח בצילם. (אווווף אני רוצה לישון .... )

הי גילת, הלוואי... התחושה שלי שמול הכאב הגדול שנאסף כאן אין לי אבקות קסמים יעילות... רק להקשיב לו ולאסוף אותו בשקט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית