הי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2014 | 22:17 | מאת: -חנה

התכוונתי שתכעס עליי שאמרתי שבכל.מצב לא. יהיה לי טוב. האמת שאני לא יכולה להקדים את הטיסה. אחזור שבוע הבא. מחכה לזה מצד שני זה הרי ברור שברגע שאחזור לא אחשוב כך... היום הייתה לי יומולדת

22/09/2014 | 10:43 | מאת: סוריקטה

הי חנה, נולדת בדיוק ביום השיוויון, אחד מהם, איזה כיף לך. מזל טוב. יומולדת עגול, נכון? אז מזל טוב גדול. מקווה שבדיעבד תוכלי לומר שהיה שווה, באמת. שלך, סוריקטה

הי חנה, ראשית - ברכות. שנית - אם ברור לך שכשתחזרי תחשבי אחרת - תנסי כבר מעכשיו לעשות את זה. ברווח כולו שלך... אודי

22/09/2014 | 22:03 | מאת: מיכ

שניה לפני שיתפספס...מזל טוב יקרה, שהמטרות יושגו :) מקווה שהצלחת קצת להנות גם...

23/09/2014 | 18:59 | מאת: -חנה

כבר יותר טוב עכשיו. כשההודעות יעלו אני כבר אהיה בארץ בע"ה. יהיה לי זמן לנוח ולהירגע כי קיצרתי את החופשה בכמה ימים ספורים כך שלא צריכה מיד לחזור לעבודה. כמה שאולי הייתי כאן ואולי נראה שלא הייתי בחופש, עדיין מרגישה שפחות הייתי ושכן הייתי קצת בהפסקה. שתהיה שנה טובה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית