שנה טובה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, שתהיה לנו שנה טובה יותר, ומי שרוצה משחק קטן וחביב: אילו מטרות אציב לעצמי השנה, כאלו שלקראת השנה הבאה יתגשמו? שלכם, אודי

21/09/2014 | 17:48 | מאת: מיכ

מעניין ששאלת על מטרות כי בדיוק היום דברנו על כך...אז המטרה שלי היא לקבל את שאינו מושלם וגם לקבל את הרע כחלק מהחיים ולהמשיך הלאה ולא לטאטא מתחת לשטיח (כמו שהמשפחה שלי עושה יש סודות מתחת לפני השטח)...ולדעת גם איזה מרחב /מרחק אני רוצה ממשפחתי. ולצמוח כמו עץ הבמבוק הסיני :) כי זו כבר שנתי החמישית בטיפול... מספיק מטרות? שנה טובה, מיכל

21/09/2014 | 22:24 | מאת: -חנה

זכיתי שיום ההולדת שלי סמוכה לראש השנה.. אז זה זמן טןב לחשןב על כך בכל.מקרה... מטרות שיתגשמו קצת קשה לדעת מראש מה יהיה. אני יכןלה רק להשתדל ולעשות. אני מרגישה שאני בדרך.הנכונה גם אם היא קשה והיא קשה מאוד לצערי. שאצליח יותר לקבל ולאהוב את עצמי. פחות לכעוס ולהיעלב מכל דבר. ןעןד ועוד. אבל הם קצת.יותר אישיים. שנה טובה! מניחה שעוד אתה וגם.אנחנו נהיע כאן כדי לאחל זאת...

22/09/2014 | 00:17 | מאת: מאי

אני מאחלת לעצמי זוגיות.. ומאחלת לכם שכל שתרצו יתגשם :)

22/09/2014 | 01:17 | מאת: הילה

אני רוצה ללמוד את המגבלות שלי ולהשלים איתם. רוצה להמשיך להאבק על הקשר עם הילדים......... יש עורך דין שרוצה לעשות איתי את הדרך....... ומטרה ממש ממש לא פשוטה- כנראה אחרי החג אני מתלוננת על אבא. זהו אי אפשר יותר לשתוק המוגלה מציפה אותי............ אני רוצה למצוא אהבה וזוגיות........ אני רוצה לצחוק יותר להיות יותר שמחה...... אני רוצה שיהיה לי טוב........,,,, דמעות דמעות- ראש השנה? תפוח בדבש? ומשפט שממש אהבתי ששמעתי היום- מה שלומך? שלומי קשור בשלומך(זלדה). רוצה לקשור את עצמי לאנשים שמיטיבים איתי...... שתהיה שנה טובה.

22/09/2014 | 08:58 | מאת: סוריקטה

אודי, אתה יודע, אני אוהבת משחקים. מרגישה שבמשחקים מותר לי יותר מאשר במציאות. ואתה יודע, אני חושבת שאני חיה בעולם שאסור להציב בו מטרות לחיים, מטרות כאלה שאהיה נחושה לבצען בהתמדה, שכמעט אדע שאעשה הכל כדי לסיים. להשיג. לומר - הנה נקודת ציון. ולהיפרד מפרק או תקופה. עצוב קצת – מטרה שאני יכולה לומר שיש סיכוי שתתגשם היא לשחק במחשב ולעבור שלבים ורמות, או להשיג שיאים. שאפתנות ותחרותיות שאולי קיימות, אבל באות לידי ביטוי רק במשחק. גם בטיפול לא הוגדרה מטרה. דברים התגלגלו. כך, אולי, גם בחיים העצלים וחסרי המוטיבציה שלי. סוריקטה

22/09/2014 | 17:25 | מאת: מיכ

אז המטרה תהיה לנסות להציב מטרה בחיים לא? משהו לשאוף אליו... מקווה בשבילך. ואולי הגיע הזמן גם להגדיר מטרה לטיפול? בהצלחה ושנה טובה.

22/09/2014 | 15:30 | מאת: הילה

סוריקטה קיווצת לי את הלב.......... ממש כך....... מאחלת שנה טובה יותר. הילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית