עוד אפשרות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2014 | 12:42 | מאת: ליליפוט

ומעבר לרעיון שהעלת:שצריך בעיקר להמתין..,להגיע לתחתית.. ואז לרוב יש שינוי\תזוזה.., לפה או לשם, אולי אפשרות נוספת,שפשוט המצב "יוקפא". ותיהיה איזו המתנה שכזו שלי, לא ברורה, עם איזו המנעות. ? כרגע מרגישה,ושוב אחרי הפגישה האחרונה, ולמרות השסעים בתוכי, שלא אגיע. בטח אם לא אדבר, כשהכל גם גודש וגועש. כרגע הבלתי נסבלות עם הכל ואיתו(על כל מכלול הרגשות) ,קשה ביותר להכלה,ומן הסתם אני מאד חסומה. ואולי אני בכלל משלה את עצמי עם כל הקשר הזה איתו,ורק מחבלת בעצמי. הוא גם עמוס ועסוק בעבודה,במקומות שונים, ומלא גם בחיים הפרטיים שלו ובעיסוקים ,באחריות וכו..., שמי אני בכלל בתוך כל זה?? פתאום זה עלה בי חזק,כששמעתי איזה ראיון איתו במקרה.והבנתי כמה יש לו עוד עניינים חוץ ממני בחיים. ואז,עם כל התחושה הזו שפתאום הציפה, החלטתי שאפסיק לשלוח לו את כל ההודעות אסמס,כשהוא מלא בחיים משלו,ומה אני תקועה לו ככה תוך כדי. אבל זה לא ממקום מבין משלים ומפנים, אלא ממקום שמרגיש פאטתי ומפריע. אולי למרות הקושי הרב, לא להגיע, זה מה שעדיף עכשיו, מאשר להגיע, ושוב להרגיש רע. ואולי רוצה שזו תיהיה התזוזה...? או "המסר" שלי...? לא יודעת.... אוף. אודי. ופתאום באות הדמעות....

הי ליליפוט, קפאון משמעו חוסר שינוי. זו אכן האפשרות שהרבה מאוד בוחרים בה. להגיד לך שזה טוב? זה אומר בדרך כלל שזה לא מספיק רע כדי שאדם יתאמץ לזוז מאזור הנוחות המאמלל שלו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית