פגיעות(ע בשורוק)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2014 | 12:13 | מאת: הילה

הי אודי, היום בטיפול דיברנו על זה שלפעמים באינטליגנציה שלי אני מחפה על פגיעות. נראה לי שזה קורה לי גם כאן........ למה כל כך קשה להרגיש פגיעות??? למה עושים מאמץ כל כך גדול כדי להימנע מכאב רגשי? למשל אני נפגעת בעבודה מזה שמקדמים בנות שהגיעו אחרי וזה נורא פוגע בי. או שהילדים לא נמצאים איתי זה גם נורא נורא פוגע........ אולי כי לפעמים זה כל כך שורף שאי אפשר? אולי כי החברה מחנכת אותנו לא להפגין רגשות? זה באמת מעניין אותי...... הילה

הי הילה, אני משער ששתי התשובות נכונות, ומשאיר את שאלתך סימן שאלה שלי גם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית