לילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2014 | 00:52 | מאת: גילת21

אודי רוצה להיות אחת ויחידה רוצה להיות שקטה ואסופה ועטופה. איזה שקט בפחד מפני הניכור איש איש במיטתו עכשיו. אמרתי לה שקשה לי לבוא אליה בגלל הזרות. כאן גם זרות, מוגברת, וירטואלית. כמו קבצנית מבקשת חסדים ברחוב מאנשים זרים. זרה זרה לעצמי. אודי גם כן שתדע לך כשכתבת לי לפעמים פותח דלת לקבל מכר, ולא מכה זה לא התחבר לי אבל מאז כמה ערוצים חסומים נפתחו ועכשיו זה מחובר ומתאים יותר. מבקשת שתסתיר את ההודעה שלי בשמיכת לילה כבדה שתענה לי בשקט ותעלים אותה וגם אותי ולא יודעת למה.

הי גילת. בוקר. יוצאים לאור. גם את זה ניתן לעשות ברכות מאפשרת... "אדם גם לעצמו הוא זר" כותב שלום חנוך, באחד השירים היותר כואבים ועצובים שלו. ומוסיף - "לרוב". אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית